Šorićevi dvori

Kuće za odmor Šorićevi dvori nalaze se u Baratu, selu na obroncima Limske drage u blizini Kanfanara. Okružen poljima, maslinicima, vinogradima na crvenoj zemlji te hrastovim šumama, Barat predstavlja idealno mjesto za odmor. Na nadmorskoj visini od 290 m, udaljen od buke i vreve, pruža čisti zrak i mir. Smješten je u jugozapadnom dijelu poluotoka, nedaleko od autoceste Istarski ipsilon kojojm ćete u manje od pola stata stići na sva važnija odredišta u Istri. U neposrednoj blizini nalazi se Dvigrad, mjesto davno napuštenog srednjevjekovnog grada.

Šorićeve dvore čine ville Mendula i Ulika, nazvane po karatkerističnim stablima našeg podneblja, wellness te prostrano dvorište u kojem smo smjestili bazen, odbojkaško i dječje igralište.

Ove predivne ruralne kuće renovirane su na proljeće 2014. godine. Prilikom rekunstrukcije vodili smo računa da u što većoj mjeri mjeri sačuvamo obilje autohtonih detalja prožetih kamenom i drvom. Kuće su opremljene svim neophodnim uređajima te namještene shabby chic namještajem, a sve kako bi vam pružili maksimalan komfort.

Posebnu pažnju pridali smo vašoj djeci te u našoj ponudi imamo dječje igralište i bazen za malu djecu. Nismo zaboravili ni na aktivni odmor te vam na raspolaganju stoje bicikli, oprema za odbojku, badminton, nogotenis. U selu su također besplatno na raspolaganju tenisko i malonogometno igralište, koševi i boćalište. Kroz selo prolaze ucrtane biciklističke staze, a možemo vam predložiti rute za hodanje.

Za one željne zabave, adrenalina, ali i dobrog jela, područje oko Barata nudi raznolike sadržaje: od lokalnih fešti, smotre istarskog vola -  boškarina, preko slobodnog penjenja na litici Ladićevih kruga do pravih istarskih tradicionalnih gastronomskih užitaka u nekolicini vrhunskih agroturizama.

Kako bi vaš potpuni povratak prirodi bio što autentičniji žitelji našeg sela rado će vam prodati domaće voće i povrće, sir, jaja, vino i rakije.

Vaši domaćini, obitelj Šorić, koja ima dugogodišnje iskustvo bavljenjem turizmom želi Vam ugodan boravak u Šorićevim dvorima.

FaLang translation system by Faboba

Korisni linkovi

 

 

Kontakt

Šorićevi Dvori

Adresa:
Barat 15
52 352 Kanfanar
Hrvatska

Tel. + 385 (0)98 258 485
Email. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.