Zajednički sadržaji

Vanjski bazen

Vanjski bazen dimenzija je 9x4 m te dubine 1,35 m. Povezan sa vanjskim bazenom je i bazen za malu djecu dimenzija 3x1,5 m te dubine 30-40 cm. Bazen je okružen plažom za sunčanje u sklopu koje se nalazi slana plaža veličine 10 m2. Poznat je ljekoviti utjecaj morske soli i zraka na respiratorni sustav i jačanje imuniteta.

Wellness

U susjednoj kući nalazi se wellness koji stoji na raspolaganju našim gostima. U wellnesu ćete moći uživati u finskoj i turskoj sauni, hidromasaži u whirpoolu za 4 osobe te u prostoru za opuštanje. U sklopu wellnessa nalazi se i prostorija za masažu. Na vaš zahtjev moguće je organizirati dolazak masera uz dodatno plaćanje ove usluge.

Sportski sadržaji

U dvorištu pored bazena nalazi se odbojkaško igralište dimenzija 10x5 m. Pored odbojke tu možete odigrati i badminton te nogotenis. Također na raspolaganju je i stol za stolni tenis. Onima koji vole biciklizam na raspolaganju stoji 8 bicikala. Kroz selo prolaze ucrtane biciklističke staze.

U selu su besplatno na raspolaganju tenisko i malonogometno igralište, koševi i boćalište, a selo okružuju puteljci i staze pogodni za šetnje i jogging.

U blizini Barata nalaze se dvije uređene staza za sportsko penjanje. Jedna se nalazi na 2 km od Barata iznad Dvigrada na sjevernoj strani Drage, a druga na kraju Limskog kanala poviše ceste.

Igralište za djecu

Naše igralište za djecu raspolaže sa ljuljačkama i kućicom sa toboganom. U selu pored teniskog igrališta nalazi se i dječje igralište sa ljuljačkama i klackalicama.

FaLang translation system by Faboba

Korisni linkovi

 

 

Kontakt

Šorićevi Dvori

Adresa:
Barat 15
52 352 Kanfanar
Hrvatska

Tel. + 385 (0)98 258 485
Email. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.